Flere og flere jobber fra hjemmekontor, og selv om det ofte er deilig å kunne slenge beina opp på sofaen den første tiden, er det viktig å finne en balanse mellom privatlivet og jobb. Med riktige tapeter til stue vil du kunne skape et skille i hjemmet. Dette er både for egen ro, men også for kroppens del. Kroppen har nemlig behov for en ordentlig arbeidsplass, og hvis du velger sofaen som arbeidssted, vil både rygg og skuldre kjenne det etterhvert. Mange har ikke et ekstra rom hvor det er mulig å sette opp et hjemmekontor, men det er likevel mulig å sette av et hjørne i stua til å jobbe. Da er det lurt å skape en rolig atmosfære hvor du kan jobbe produktivt.

Ved å integrere elementer som et skrivebord, en ergonomisk stol og tapeter i stuen, kan du skape den stemningen du er på utkikk etter. Det er mulig å velge tapeter som kun dekker én vegg hvor du kan sette opp hjemmekontoret.
Til dette finnes det mange tapeter til stue som kan gi deg akkurat det du trenger. Enten du ønsker en rolig ensfarget tapet i stuen eller vakre bladmønstre, er det lurt å velge farger som grønn eller blå. Disse fargene hjelper deg med å opprettholde konsentrasjonen og ha større fokus.