Informasjon for nye gründere

Når man ønsker å starte opp et eget foretak og bli sin egen sjef så er det mye man må tenke på, og noen ganger kan informasjonsjungelen være vel tett. Da blir det litt for vanskelig å finne frem til det man trenger for å komme seg videre til neste steg på veien. Aller først bør du vite at du er ikke alene i å tenke akkurat det. Tips og råd kommer dalende hvor enn du snur deg, og det er vanskelig å vite hva man skal ty til for å få de best mulige tipsene og de mest verdifulle rådene. På denne siden tenker vi å samle så mange gode tips og så mye informasjon som mulig, slik at du har muligheten til å finne alt det du trenger på ett enkelt sted.

Her vil du finne lettforståelig informasjon om hvilke valgmuligheter du har i oppstartsfasen, ulike typer foretak og hva du bør tenke på når du velger hvilket marked du skal satse på. I tillegg til denne type informasjon vil du også kunne finne gode tips og råd som kan hjelpe deg til å bli sikrere i din utvikling av foretaket, og gi deg bedre selvtillit til å bære frem din egen suksess.

***NOTE TO INSPECTOR: Source of reference map: http://earthobservatory.nasa.gov/Features/BlueMarble/BlueMarble_monthlies.php Illustration was created on the 29th of March, 2013 using illustrator and Photoshop. 1 layer of data was used for the outline of the world map.***

Uansett hva slags bedrift det er du ønsker å starte opp er det viktig at du planlegger nøye, og at du er ærlig med deg selv når det gjelder hva du ønsker å oppnå. Jo bedre forarbeid du gjør, jo større er sjansen for at du når målene dine. Det er viktig at du søker hjelp når du trenger det – dette vil lette arbeidsbyrden betraktelig for deg selv. Det finnes så mange mennesker der ute som allerede har funnet suksess på egen hånd, og her kan man lære utrolig mye – selv om man kanskje ikke en gang satser på samme marked eller med samme foretaksform.

Bruk de tjenestene som er tilgjengelige for deg, og sørg for at du setter deg nøye inn i gjeldende lover og regler for oppstart av nye bedrifter. Starter du på denne måten legger du et svært godt grunnlag for videre arbeid, og du slipper å få fullt så mange ubehagelige overraskelser ettersom selskapet ditt vokser.