Ønsker du suksess, må du gjøre deg klar til å feile. Ønsker du å slite deg ut, må du gjøre deg klar til å sove godt. Suksess handler ikke bare om viljestyrke og pågangsmot. Det handler også om god planlegging og forståelse. Om å bruke tiden sin så godt man kan, optimalisere tidsbruken. Man må gjøre det meste ut av ting, og lære seg lekser. Jo mer du feiler, desto større sjanse er det for at du lykkes til slutt.

Å vøre uthvilt har stor betydning

Nice morning bedroom with coffeeDet å begå feil er beste veien til å gjøre noe rett. Du får med deg verdifull erfaring, og lærer av hvert trinn du gjorde. Det samme gjelder søvnen. Hvis du sliter deg ut jevnlig og sover dårlig, vil ting gå nedover. Stresset tar overhånd, og dine evner til å fungere vil være nedsatt døgnet rundt. Dermed vil du straks forstå at søvnen er ekstremt viktig. En god natts søvn forlenger ikke bare livet, men viljestyrken din også. God søvn vil gjøre deg mer positiv til livet og forandringene det bringer, samtidig som innsatsen du legger på utviklingen av din økonomiske situasjon vil øke. Har du vanskeligheter med å sove, er det best å ta tak i problemet med én gang – ellers vil det slite på deg. Les deg opp på gode tips til god søvn, så vil du klare å sove hvor som helst og når som helst. Én time med søvn på dagen gjør undere, mens åtte timers søvn på natten kan gi deg overskuddet du trenger i hverdagen. Kombinerer man disse to, vil veien oppover føles som en rulletrapp i stedet for en gammel, usikret trestige.

Investering i seng er å gi deg selv en fordel

Vil du investere i deg selv, anbefaler vi at du begynner med en god seng. En seng som ikke lar deg sitte oppe til sent. En seng som maner deg i søvn så fort du legger deg ned. Ingenting gjør like stor skade på karrieren som en dårlig seng – selv om man kanskje ikke tror det. Det beste man kan gjøre er å kjøpe en kontinentalseng. Disse nærmest garanterer at man sover som en stein hver eneste natt. Kontinentalsengene kommer nemlig i tre deler – en nedre del som utgjør selve sengen, en stor madrass på midten som støtter kroppen og en overmadrass på toppen som føles myk og behagelig. Og nettopp derfor finner du kontinentalsenger på alle hotellrom i business-klassen.

Høres det ikke herlig ut – å sove like godt hjemme som på et luksuriøst hotellrom? Vi er enige.