Som selvstendig næringsdrivende har man mange fordeler i hverdagen slik som mulighet til å jobbe når det passer seg og å kunne ta med jobben akkurat dit man vil. Men det innebærer også mye ansvar å være sin egen sjef, både på godt og vondt. Heldigvis finnes det alltid en løsning! Se for deg denne nøtten: Du er midt i et viktig prosjekt. Plutselig blinker dataskjermen din og går i svart. Du sjekker laderen, trykker og trykker og presser fingeren mot på-knappen. Datamaskinen din har tatt kvelden. Heldigvis har du nettopp sendt de viktigste dokumentene dine på mail. Skal du nå vente en uke på at dataen fikses? Eller skal du kanskje gå og kjøpe en ny? Dersom du vil ha en maskin av god kvalitet som du ikke må bytte ut hvert tredje år, kan det lønne seg å satse på en maskin i en dyrere prisklasse -det blir tross alt billigere i lengden.

Smålån- en god mulighet!

Når slike uhell plutselig oppstår, får du en ekstra utgift å tenke på. Det beste som selvstendig næringsdrivende er selvfølgelig å ha en god buffer, men har du nettopp startet karrieren, er det flott at det finnes muligheter for å ta et lite forbrukslån. Her finnes det mange aktører, for eksempel Smalån.no. Smålån.no som samler forskjellige aktører så du enkelt kan sammenligne og finne ut hvilket lån som er best for deg. Det er ingen problem å søke lån, og du kan klikke deg hjem en flunkende ny datamaskin og be om faktura. Er du heldig, kan du få den levert samme dag! Deretter betaler du fakturaen med én gang du får innvilget smålånet ditt, som du raskt kan betale ned igjen.

Betal raskt ned

Er du fokusert og passer litt ekstra på pengebruken fremover, er det ingen problem å betale ned lånet raskt! Da slipper du kanskje unna med en liten prosentandel i rente. Det er fantastisk at en slik mulighet finnes enkelt tilgjengelig på nett, spesielt nå som desember er rett rundt hjørnet. Det er en lettelse å vite at du snart skal betale halv skatt på lønningen din!

Selvstendige næringsdrivende i dag er så heldige! Tenk at både ekstra penger og nye duppeditter er bare noen tastetrykk unna, selv når du ikke har datamaskin! Du har jo smarttelefonen din! Og har du bil eller en elektronikkforhandler i nærheten, kan det godt hende at også den fysiske butikken lar deg utsette betalingen, slik at du kan få med deg datamaskinen din hjem i dag, og betalte når smålånet er på konto!