Coronapandemien har rammet næringslivet hardt, og særlig selvstendig næringsdrivende i enkelte bransjer er utsatt. Er du en av dem som river deg i håret, fordi du fremdeles venter på økonomisk hjelp fra NAV? Ikke vær bekymret, det finnes en løsning!

Du kan ta opp et midlertidig lån

Hvordan selvstendig næringsdrivende klarer seg i disse dager, avhenger av mange faktorer som for eksempel hvilken bransje du jobber i. Skal du bare ta ut lønn, klarer du deg kanskje kun med dagpenger. I andre tilfeller kan det være langt mer utfordrende å måtte vente på økonomisk hjelp. La oss ta et eksempel: driver du med videresalg av varer, er du avhengig av god cashflow for å kjøpe inn det du skal selge videre. Leverandørene vil jo gjerne ha betalt før du får solgt. En løsning er å ta opp lån på dagen, for å holde hjulene i gang. Har du tro på at du ikke vil ha problemer med å få solgt tjenesten eller varene dine? Eller vet du at selskapet ditt får økonomisk drahjelp fra NAV i nærmeste fremtid? Da er forbrukslån en god løsning. Usikrede lån er gjerne dyre, og derfor er det en stor fordel å vite at en større utbetaling kommer snart. Da vil ikke lånet koste deg stort i renter. Er du derimot usikker, bør du være svært forsiktig med beløpet du tar opp. Vær smart, sørg for å ikke havne i økonomisk uføre ved å låne over evne.

Slik får du forbrukslån på dagen

Vet du at du hadde klart å betjene et lån, eller at du kan betale det ned i løpet av kort tid? Da kan du sammenligne de beste forbrukslånene i Norge og finne det som passer best for deg. Enten du trenger et lite smålån eller et større beløp kan du søke om dette og få lån svært raskt. Husk å sammenligne renten fra de ulike bankene. Bruk gjerne en lånekalkulator. Det vil gjøre det langt enklere å sammenligne månedsbeløp og den samlede kostnaden av lån fra forskjellige tilbydere. På denne måten kan du redde bedriften din mens du venter på pengehjelp fra myndighetene. Det er en vanskelig tid for mange, men heldigvis finnes det løsninger. Behold kundene dine og unngå stress relatert til økonomispørsmål. Coronapandemien har lært oss mye, men noe av det viktigste for selvstendig næringsdrivende, er viktigheten av å ha en god buffer. Heldigvis finnes det løsninger som kan redde oss på dagen og som vil gi oss god hjelp, selv om det koster litt. Husk at hvor mye lånet ender opp med å koste i stor grad er opp til deg: ikke lån over evne eller velg kjempelang nedbetalingstid. Det blir dyrt i lengden. Vær lur, så vil ikke lånet koste så mye!