Hvis du går rundt med en idé som du vet kommer til å slå an, er det ingen grunn til å sette den på vent. Mange vil kanskje fortelle deg at dette er den verste tiden å starte opp en ny bedrift på, men det er ikke alltid tilfellet: hvis du tenker fremover og legger til en anelse innovasjon, kan du starte din egen bedrift med stor suksess i disse trange tidene. Det er nemlig flere fysiske bedrifter som har måttet tenke nytt under korona, og skapt nye initiativer på nett. Aldri før har mennesker benyttet seg av mobildata så mye. Aldri før strømmer folk så mye til sosiale medier. Og aldri før har det vært enklere å starte en nettbasert bedrift. Kundene du ønsker deg er nemlig på andre siden av skjermen, og mange nordmenn ønsker å fortsette med hjemmekontor. Med riktig markedsføring vil du kunne dra nytte av all mobilbruken og samspillet på nett!

Ofte trenger du ikke ta opp store lån for å få bedriften i gang. Et lån uten sikkerhet, som også ofte er kalt smålån eller forbrukslån, vil du kunne starte drømmen din uten stor risiko. Med dagens tankemønster, bør du fokusere på en nettbasert bedrift, noe som betyr at du kutter kostnader på lokaler, strøm og andre utgifter relatert til det gammeldagse kontoret. Derimot må du tenke på hva du trenger for å skape en virtuell butikk som engasjerer kundene og bygger en bro mellom deg og følgerne dine. For å skape et virtuelt kontor, eller hive deg på Coworking trenden bør du tenke på utgifter som:

  • Månedlige utgifter til annonser – jo mer du legger i det, jo mer får du tilbake
  • En PRO versjon av et design program, slik at du kan lage vakre visuelle bilder
  • Organiseringsapper som gjør jobbflyten enklere
  • Apper som automatisk legger ut innhold på sosiale medier for deg
  • En hjemmeside

Med andre ord, trenger ikke de månedlige utgiftene være så store. Nettopp derfor er det på tide å sette fart på den nye karrieren med et lån uten sikkerhet, slik at drømmen kan bli virkelighet. Det har aldri vært enklere å starte opp en bedrift, i motsetning til hva andre kanskje sier. Du må bare finne den riktige nisjen for å gjøre en suksess. Ved hjelp av et lån uten sikkerhet vil du kunne realisere drømmen din på mye kortere tid. Få i gang oppstartfasen, og ikke hold tilbake lommeboka på å få frem det visuelle du ønsker skal representere deg, eller på betalte annonser. Og ikke nok med at bedriften din vil bli styrt på nett – men du kan også søke om lån på nett, uten å måtte gå i banken på egenhånd. For en fantastisk tid vi lever i!