Egne ideer og tanker om et produkt som kanskje ikke finnes enda er en flott start på egen suksess som oppfinner. Har du en smart ide om noe som kan slå an? Kanskje noe som alle trenger? Hvorfor ikke gjøre noe med den flotte ideen du har?

En drøm blir sann

En smart ide, et oppfinnsomt produkt, eller kall det noe annet. Norge er et land hvor det er hjelp å finne om du vil starte din egen bedrift. Noen starter med Etsy side, noen har en blogg, andre begynner direkte salg i butikk. Valgene er mange, men her kan du lese litt om Frilans Finans som kan hjelpe med det økonomiske.  Ekstra økonomisk hjelp er kritisk for nye oppstarter. Det samme gjelder for viktigheten av kunnskap om gjeldende lover for nye bedrifter.

Viktige huskeregler

Som fersk oppstarter er det viktig at du velger riktig selskapsform, og vilkårene som følger den valgte formen. Det vanligste er å danne et aksjeselskap, men kanskje en annen form er hva du starter?. Kunnskap er makt og nøkkelen til suksess. Organisert og strukturert organisasjon er uunnværlig hjelp i enhver bedrift. Det gjelder også ved registrering av selskapet ditt. Er du ikke solid på tall og verdier er regnskapsfører sterkt anbefalt.

Informasjon er viktig uansett hvor i prosessen du befinner deg! Unngå vanlige fallgruver.

Hva hvis-tanker

Et nytt produkt, konsept, eller hva du vil selge i din bedrift kan ofte starte tanker. Hva hvis ingen vil like dette? Hva hvis dette er på markedet alt? Hva om jeg ikke klarer dette? Tanker og spørsmål er vanlige for en oppstarter. Godt forarbeid, undersøkelser og kunnskap er viktige brikker for å alt på plass før du starter.

Velg et marked som ikke er overlesset eller overveldet av produkter. Slik blir veien enklere for deg selv. Ha tro på deg selv, og på hva nettopp du kan tilby.