Har du fått spørsmål om å bli med å starte en bedrift så kan lovnader om fri disponert arbeidsdag og millionlønn virker fristende. Du kan si farvel til den trasige sjefen din som ikke gjør annet enn å klage og setter stadig vekk nye krav på bordet.

Det ene gir deg sikker inntekt, mens det andre kan bli livets vakreste eventyr. Men begge deler kan gå nedenom å hjem om man disponerer midlene feil. Det er mange ting som skal klaffe, men motivasjonen for å jobbe videre vil ligge helt utenpå.

Alt du gjør vises på resultatene

Du har kanskje fått med deg at alt øker i pris. Strøm, drivstoff, mat og klær blir bare dyrere og dyrere. Det er lurt å tenke over forbruket sitt. Å installere Ladeboks for bilen er kanskje det som driver overskuddet mest oppover – selv om strømmen er dyrere. Det er fordi drivstoffprisene øker mer i prosent. Det at du er med på å finansiere industrien som utvikler bærekraftige biler, gjør at strømprisen på sikt vil stabilisere seg.

Være frampå nå vil gi resultater senere

Det vil forhåpentligvis merkes på klimaet som vil gjøre at vannmagasiner er fylte hele året. At bedriften tenker helhetlig gjør også at flere vil samarbeide med dere og det kan igjen gi flere kunder.

Det gir en bredere kunnskap om el-produkter også. Hvordan man kan spare på strømregninga er en ting mange bedrifter lurer på. Men det er vanskeligere å endre dette når man har kommet i gang med prosjektene sine. Man er opptatt med kunderelasjoner, møtevirksomhet, arbeid og ansettelser. Det er bedre å innføre de gode rutinene med en gang. Spesielt om man vil gjøre det enklest mulig for seg selv.

Arbeidet tar mye tid, spesielt de første årene. Rutiner skal innarbeides og bedriften skal få bein å gå på. Man kan se på det som en fødsel og å oppdra et barn. Det man gjør de første årene vil ha stor betydning på suksessen senere.

År med strømsparing har effekt

Legger man inn tall i en strøm-kalkulator så vil man fort se effekten. Det er ingen tvil om at bedriften må tenke gjennom valgene som skal tas den kommende tiden. For alle er med på å dra lasset nå.

År med sparing på strøm gjør det mulig å gi drømmen en ny sjanse. Som handler om sol og sommer, deilige turer i skog og mark, matlaging i ett ny kjøkken, stunder med familien. Alt fordi du sparte strøm og elektrifiserte Norge!